השראה ים תיכונית עכשווית

אגן הים התיכון מפגיש בין תרבויות, מסורות, דתות, לאומים והשפעות קולינריות מהחשובות בעולם. המטבחים הים תיכוניים - מארץ ישראל דרך יוון, איטליה, טוניס ועד מרוקו - מביאים לידי ביטוי את ההשפעות ההיסטוריות של מסעות סחר, מסעות כיבוש ונדידות עמים, במנות מרובות שכבות של טעמים וטכניקות בישול ייחודיות. במסעדת הגורמה LEGEND יצרנו מנות המתכתבות עם השפעות קולינריות ים [...]

אגן הים התיכון מפגיש בין תרבויות, מסורות, דתות, לאומים והשפעות קולינריות מהחשובות בעולם. המטבחים הים תיכוניים – מארץ ישראל דרך יוון, איטליה, טוניס ועד מרוקו – מביאים לידי ביטוי את ההשפעות ההיסטוריות של מסעות סחר, מסעות כיבוש ונדידות עמים, במנות מרובות שכבות של טעמים וטכניקות בישול ייחודיות. במסעדת הגורמה LEGEND יצרנו מנות המתכתבות עם השפעות קולינריות ים תיכוניות אלו.

כאן תוכלו ליהנות מטעמי המטבח האיטלקי של טוסקנה ודרום איטליה עם מנות כ- צלעות טלה עם רוזמרין ושום פסטה קזרצ'ה ארביאטה רוטב עגבניות פיקנטי ואנטיפסטי, ירקות צלויים ברוטב בלסמי, מעושרו של המטבח העות'מאני-ערבי-ארץ ישראלי עם מרכיבים ייחודיים מקומיים, עם מנות כ- מוסקת טלה ובקר עם חצילים, ראגו עגבניות וטחינה. מוגש עם סלט כוסברה פטרוזיליה ומנטה ותבשיל בקר עם ארטישוק ירושלמי, ממנות בהשפעת המטבח הספרדי כ- סביצ'ה יומי מדג טרי חתוך דק במרינדת מיץ לימון ושמן זית עם ירקות קצוצים, קרפצ'יו סלמון עם טרטר לימון, בצלצלי שאלוט, שמן זית ותערובת שמן אגוזים, פילה סלמון צלוי בקראסט תבלינים, בצל ירוק בשום ושמן זית, ומנות בהשפעת המטבח הצפון אפריקאי כ – מרק דגים בסגנון מרוקאי עם ירקות שורש, זעפרן ונתחי דג טרי ודג מרוקאי חריף קלאסי. צומת דרכים ים תיכונית בטוויסט ישראלי עכשווי.